Over OnsOLD

Delivere is een professionale pakketen dienst die zich heeft gespecialiceerd in het verschepen van goederen van Amerika naar Suriname. De voordelen van onze clienten zitten in onze constante streven naar een verbeterde klanten service.

Verder komen al onze clienten in aanmerkingen voor een Prepaid MasterCard om al hun lokale en internationale transacties te kunnen verrichten. Deze Prepaid MasterCard kan je meerdere malen opwaarderen net zoveel je wilt en het werkt net als een CreditCard. Voor meer info klik hier

Bent u geïnteresseerd in het aankopen van producten in de Verenigde Staten van Amerika? Veel Amerikaanse producten zijn in Suriname niet of nauwelijks verkrijgbaar, en als ze wel verkrijgbaar zijn, zijn ze vaak nog uitzonderlijk duur ook.

Delivere geeft u de oplossing
Gelukkig is er tegenwoordig een alternatieve oplossing: u kunt nu zelf direct uw favoriete producten uit Amerika bestellen. Met uw eigen Prepaid kaart kunt u direct betalen.

Delivere bied u GRATIS een aanleveradres met een snelle en soepele vracht afhandeling. Levering binnen 10 dagen of tot aan huis.

Heeft u nog additionele vragen over onze dienstverlening? Neem vandaag nog contact met een van onze medewerkers.